De stroom van dankbaarheid | ECIW retraite weekend

Wanneer je een stapje terugdoet, dit wil zeggen, je maakt je los van je identificatie met het ego , dan begin je de dingen te zien zoals ze echt zijn. Angst, twijfel, apathie en onzekerheid smelten weg. Dit kun je lijfelijk waarnemen:
  • je voelt je lichter
  • je voelt je meer ontspannen
  • je voelt je dankbaar
  • je glimlacht vaker

De stroom van dankbaarheid in je leven

Ik voel me dankbaar dat ik als stiltegids mijn rol in de bevrijding van velen mag vervullen:

“Dank je wel dat je mijn reisleidster was naar een plek in mijn denkgeest waar ik dacht van God verlaten en alleen te zijn. Juist daar waar ik niet heen durfde, liet je zien dat ik moest zijn. Je hebt het prachtig voorgeleefd met veel respect, zachtheid en kracht en vooral zekerheid!  Dat is fijn voor een mens wanneer hij denkt verdwaald te zijn. Verdwaal gerust… er is niets verkeerd gegaan! Wat een opluchting, steeds weer opnieuw. Er is niets verkeerd gegaan. Ik mag verdwalen, want in mij ben ik altijd thuis. Tot ziens lieve Samira, E.”

Retraite weekend – Een Cursus in Wonderen

Ik ben gevraagd om een stilte retraite te geven in de energie van Een cursus in wonderen.  Mijn hart antwoordde meteen met: JA! Het blije gevoel verwonderde mij zelfs. Ik zag mezelf immers al stilte retraites begeleiden, maar voelde niet dat ik daarin actie moest ondernemen. Het voelt dan ook als een moeiteloze Energy flow, immers, ik mag mijn ‘ding’ komen doen, daar waar ik zo blij van word en ik hoef niets te organiseren. Hoe heerlijk is dat?

Wat kun je verwachten van het ECIW retraite weekend?

Stap voor stap neem ik je mee de stilte in. Dit betekent niet dat het stil wordt in je hoofd. Noch dat je ‘leeg’ wordt. Integendeel: stilte is rijk aan kennis en is allesomvattend. Het is zo ruim en diep dat het alles draagt wat in je beweegt. Alles mag er zijn, precies zoals het is.
Er is ruimte voor interactie en vragen. Tussen de sessies en tijdens de maaltijden zijn we in stilte. Dit bevordert je eigen proces en de diepgang die we kunnen bereiken tijdens het weekend.

Samira Ahale stiltegids

Laat stilte je gids zijn op deze innerlijke reis naar vernieuwing en laat je verrassen door de kracht van stilte in beweging

Voor ieder die…

  • zich aangetrokken voelt tot Een Cursus in Wonderen en verlangt naar een weekend vanuit deze energie
  • behoefte heeft aan innerlijke rust en stilte
  • de neiging heeft overmatig te denken
  • en/of richting zoekt in het leven of op een kruispunt staat en graag verder wil

Wanneer: vrijdag 16 – zondag 18 augustus 2024
Meer informatie: Retraite Centrum voor Bewust Zijn – De Maanhoeve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan