Gratis Online Verstilling

Als jij zou beschrijven hoe je je voelt, komen daar dan woorden in voor zoals:

en heb je behoefte aan innerlijke rust en stilte? Dan nodig ik je uit om te ervaren wat mijn online verstilling voor jou kan doen.

Stap voor stap neem ik je mee de stilte in. Dit betekent niet dat het stil wordt in je hoofd. Noch dat je ‘leeg’ wordt. Integendeel: stilte is rijk aan kennis en is allesomvattend. Het is zo ruim en diep dat het alles draagt wat in je beweegt. Alles mag er zijn, precies zoals het is.

Na deze verstilling voel je je licht en vredig en ben je vrij van de stress die uit het overmatig denken voortkomt. Dit ervaar je als fysieke ontspanning en mentale rust.

Je beleeft de kracht van ware meditatie en dit juist door alles te laten zijn, precies zoals het zich aan jou toont. Je leert kijken naar aangename en onaangename gedachten en gevoelens die voorbij komen, zonder bemoeienis, manipulatie of controle van jouw kant. Hierdoor ontstaat innerlijke ruimte en ervaar je rust in je hoofd.

“Alle antwoorden die je nodig hebt om gelukkig te zijn, liggen voorbij het veld van het denken. Je vindt ze op een plek diep in jou die vrede heet. Je zult dus in jezelf moeten kijken: ‘Innerlijke vrede is ontegenzeggelijk een innerlijke zaak.’”

(uit ‘Een cursus in wonderen, werkboekles 34’)

Na deze online verstilling ervaar je

rust in je hoofd

innerlijke ruimte

helderheid in plaats van verwarring

bevrijdende inzichten

de kracht van verstilling

Hoe volg je een gratis online verstilling?

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving ontmoeten we elkaar wekelijks op maandag van 21 uur tot 21.30 uur. We beginnen met een korte meditatie om te ontspannen. Vervolgens maken we de reis naar binnen, zodat je de rust vindt waar jij naar verlangt. (Maandag 19 augustus heb ik een andere verplichting).

Online, wekelijks op maandag van 21.00-21.30 uur

Wil je bijdragen, dan is je donatie welkom op
VRIJHEID IN ZICHT
NL19 KNAB 0418 0882 84
🧡💙🧡💙 🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡