Groei wil zich door jou heen manifesteren | Laat het toe

Hoe heerlijk is het om de dag te beginnen met een hartje. Ook al hou ik van mijn werk. Op mijn lijstje teken ik wel vier hartjes zodat ik ook overdag een adempauze kan nemen. Ik begin met een koude douche en dan loop ik weer naar mijn slaapkamer voor Druyoga en meditatie. Eerst een lichte en speelse activatie om het lichaam wakker te maken (die al aardig wakker is door het koude van de douche) en dan volgt de Zonnegroet zoals ik die geleerd heb in mijn opleiding.

Ik heb er inmiddels de Boom en de Aardegroet aan toegevoegd en zo ben ik toch ook weer met mijn huiswerk bezig en kan ik wat afvinken van mijn to do lijst. De opleiding vraagt om zo’n 5 a 7 uur wekelijkse toewijding, naast de trainingsdagen.

Schep een gezonde ochtendroutine

Daarna neem ik plaats op mijn meditatiekussen om een paar minuten stil te zijn. Soms schrijf ik in een dankbaarheid schrift en beantwoord ik de volgende vragen:

 1. Waar ben ik nu dankbaar voor?
 2. Wat heeft vandaag prioriteit?
 3. Welke gebeurtenis gisteren was waardevol?
 4. Hoe voel ik me nu
  – fysiek?
  – emotioneel?
  – mentaal?
  – qua energie niveau?
 5. Wat gaat goed? Wat kan beter? (1 keer in de week)

En dan mag mijn dag beginnen. De prioriteiten zijn al de avond ervoor doorgenomen dus ik weet wat belangrijk is. En uiteraard doe ik de dingen die passen bij mijn energie niveau van het moment. Ik heb inmiddels ontdekt wanneer ik het beste het mentale werk kan doen, of de administratie, en hoe ik de dingen in harmonie kan brengen naast de sessies die ik (online) begeleid.

Wat je ook doet…

mediteer!

Zorg dat je prioriteiten stelt zodat je je niet laat leven door wat er om je heen gebeurt. Tijd is kostbaar, je leven is kostbaar en je kunt zoveel moois bereiken met de juiste instelling. Je zult ervaren dat het niet voelt als als hard werken. Integendeel, door jouw aanwezigheid in het hier en nu vaar je op de stroom van het leven. En deze stroom brengt je de middelen, de mensen en de ervaringen om je leven te verrijken.

Wanneer je de dingen met liefde doet, dan zal liefde naar je terugkeren. Kijk naar de natuur en zie hoe alles groeit en bloeit. De natuur is uitbreidend en jij bent de natuur. Het is jouw natuur om uit te breiden. Verandering en groei is niet tegen te houden wanneer jij je weerstand opgeeft. Groei wil zich via jou manifesteren. Laat het toe!

Hoe dieper de wortels, hoe groter je vermogens

In een 1-op-1 Innerlijke Reis bouw je een stevig fundament en krijg je inzichten in je innerlijke wereld. Met tal van oefeningen onder mijn begeleiding schep je ruimte voor een nieuw begin; meer zekerheid, vertrouwen, verbinding, vrijheid, vreugde en overvloed.

Een jaartraject bestaat uit 4 delen die je los kunt volgen. Elk deel heet een 3-luik en dit bestaat uit

 1. sessie van 2 uur te Dalfsen
 2. online 30-min klankbord sessie
 3. sessie van 2 uur te Dalfsen
 4. online 30-min klankbord sessie
 5. sessie van 2 uur te Dalfsen

Je kunt kiezen hoeveel 3-luiken je neemt maar als je op reis gaat, begin je met 3-luik Het Fundament. Want als je echt wil groeien als mens, als ouder, als werknemer of ondernemer, dan moet je stevig gegrond zijn en je innerlijke wereld op orde hebben. Want hoe dieper en sterker je wortels, hoe hoger je geraakt.

Ben jij klaar voor het ware geluk in je leven?
Boek dan een gratis online kennismakingsgesprek en wie weet ga jij, samen met mij, een tijdje samen op reis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan