Online 3-luik groepsreis

Ben je op zoek naar richting in het leven en weet je niet hoe je deze kunt vinden? Verlang je naar innerlijke rust en zekerheid? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en in jouw leven?

Lees dan verder en ervaar wat mijn online 3-luik groepsreis voor jou kan betekenen.

Online 3-luik groepsreis

Verander en transformeer je leven en leer jezelf in dit online 3-luik op een speelse en ontspannen manier kennen, heerlijk vanuit je gezellige woonkamer. Je reist, samen met andere gelijkgestemden, in 3 online samenkomsten mee en ontdekt diepere lagen in jezelf.

Waarom jezelf leren kennen?

  • verwarring maakt plaats voor helderheid
  • je durft krachtige keuzes te maken
  • je voelt je innerlijk stabiel en zeker

Elke reis begint met de eerste stap.

Als je aan een 3-luik denkt, dan leg je vast de associatie met een schilderij in een museum. In de beeldende kunst staat dit bekend als triptiek, kunst dat bestaat uit drie delen.

Een 3-luik heeft een begin, een midden en een einde en alle delen horen bij elkaar. Als je bij het einde wilt komen, dan zul je moeten beginnen met het begin.

3-luik BELIEVE, MANIFEST, ENJOY

In dit 3-luik ga jij, onder mijn begeleiding, een innerlijke reis maken naar de bodem van je ziel. Omdat het daar is waar alle antwoorden liggen. Onderweg kom je obstakels tegen in de vorm van onaangename gedachten en gevoelens.

Met een schrift en pen paraat, krijg je de gelegenheid op te schrijven wat je denkt en voelt. Schrijven is verhelderend.

Een veilige omgeving

Deze innerlijke groepsreis onderneem je niet alleen. Ervaringen mogen gedeeld worden, maar het blijft een persoonlijke reis, waarin je misschien wel verrassende dingen over jezelf ontdekt, die je alleen wilt delen met je schriftje.

Innerlijke groei ontstaat pas wanneer de basis veilig is. Het is dan ook mijn taak als stiltegids om een veilige omgeving te creëren en, dat komt mooi uit, als ervaren ik-grensbewustzijn trainer bezit ik alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Speels en ontspannen

Dit 3-luik is laagdrempelig en je hoeft niet veel ervaring met meditatie te hebben. De reis naar binnen zal lichtvoetig aanvoelen, met welke zorgen je ook opgezadeld zit. Je leert je zorgen over te dragen aan je innerlijke leiding.

Want, nogmaals, je staat er niet alleen voor. Hoe meer je openstaat voor innerlijke leiding, hoe meer vreugde je leven in kan stromen. Zorgen zullen verdwijnen, omdat jij anders gaat kijken. Er ontstaat een nieuwe waarneming.

• Je leert luisteren naar je innerlijke stem
• Je ervaart innerlijke leiding in je leven
• Je voelt meer innerlijke vrede en vreugde

Aanmelden

Donderdag 11 april
Donderdag 18 april
Donderdag 25 april

van 19.55 tot 20.55 uur.

Prijs online 3-luik 44 euro incl. btw. Na betaling ontvang je de videolink.

Je leert luisteren naar je innerlijke stem

Je ervaart innerlijke leiding in je leven

Je voelt meer innerlijke vrede en vreugde