Online 3-luik Groepsreis
Energy Flow Yoga

In de Nieuwe Wereld ziet de sportschool voor geest en lichaam er heel anders uit dan in de Oude. ‘Genezen is gelukkig maken.’ aldus Een cursus in wonderen. Wil je gezond zijn, ontdek dan wie je werkelijk bent en neem afscheid van valse zelfbeelden. In deze 3-luik doe je dit op een leuke en ontspannen manier. Lees verder hoe!

Online 3-luik groepsreis

Verander en transformeer je leven op een speelse en ontspannen manier, heerlijk vanuit je gezellige woonkamer.
Je reist, samen met andere mooie mensen in 3 online samenkomsten mee en ontdekt diepere lagen in jezelf.

Voordelen Energy Flow

  1. je laat oude patronen los
  2. je ervaart meer levensvreugde
  3. je komt in je creatie kracht
  4. je vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen
  5. je ziet waar je heen wil in je leven
  6. je leert open te staan voor innerlijke leiding

Elke reis begint met de eerste stap.

Als je aan een 3-luik denkt, dan leg je vast de associatie met een schilderij in een museum. In de beeldende kunst staat dit bekend als triptiek, kunst dat bestaat uit drie delen.

Een 3-luik heeft een begin, een midden en een einde en alle delen horen bij elkaar. Als je bij het einde wilt komen, dan zul je moeten beginnen met het begin.

ENERGY FLOW YOGA

In dit 3-luik ga jij, onder mijn begeleiding, geblokkeerde energie vrijmaken op het mentale, emotionele, fysieke en energetische niveau. Tegelijkertijd werken op deze vier lagen versnelt jouw innerlijk bevrijdingsproces.

Er is ook ruimte om je inzichten op te schrijven. Schrijven is ontzettend krachtig en verhelderend en daarom een vast onderdeel in de 1-op-1 Innerlijke Reis. Toe aan verandering in je leven?
Ontdek nu de kracht van Energy Flow Yoga.

Een veilige omgeving

Deze dynamische Energy Flow groepsreis onderneem je niet alleen. Ervaringen mogen gedeeld worden, maar het blijft een persoonlijke reis, waarin je misschien wel verrassende dingen over jezelf ontdekt, die je alleen wilt delen met je schriftje.

Innerlijke groei ontstaat pas wanneer de basis veilig is. Het is dan ook mijn taak als stiltegids om een veilige omgeving te creëren en, dat komt mooi uit, als ervaren ik-grensbewustzijn trainer bezit ik alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Speels en ontspannen

Dit 3-luik is laagdrempelig en je hoeft niet veel ervaring met meditatie of yoga te hebben. De reis naar binnen zal lichtvoetig aanvoelen, met welke zorgen je ook opgezadeld zit. Je leert je zorgen over te dragen aan je innerlijke leiding.

Want, nogmaals, je staat er niet alleen voor. Hoe meer je openstaat voor innerlijke leiding, hoe meer vreugde je leven in kan stromen. Zorgen zullen verdwijnen, omdat jij anders gaat kijken. Er ontstaat een nieuwe waarneming.

• Je krijgt meer innerlijke ruimte
• Je komt in je kracht
• Je voelt meer innerlijke vreugde

Aanmelden

Woensdag van 19.15-20.15 uur
7, 14 & 21 augustus
4, 11 & 18 september
2, 9 & 16 oktober
6, 13 & 20 november
4, 11 & 18 december

Prijs online 3-luik 44 euro incl. btw. Na betaling ontvang je de videolink.

Je komt in je kracht te staan

Je ziet duidelijk waar je heen wilt in het leven

Je komt in je creatie kracht